Päivi Jaakkola

Kiva, että löysit Aurinkotuvan sivuille! 

Olen Päivi Jaakkola, Aurinkotuvan emäntä ja omistaja. 

Olen ensimmäiseltä ammatiltani perushoitaja ja sieltä polkuni on kulkenut monien mutkien kautta tähän päivään, takaisin Sajaniemeen, lähelle paikka jossa olen syntynyt. 

Matkan varrelle mahtuu paitsi työni hoitajana myös hotelli-ja ravintola-alan esimieskoulutus, kasviskokkiopinnoilla täydennettynä. Viimeisimpänä ole kouluttautunut luontaishoitojen alalle, jolla olen viihtynyt jo n. 20 vuotta. Luontaishoidoista kiinnostuin kun olin matkaoppaana ja vedin kylpylälomia. Tämä tie on vienyt sydämeni ja matka senkun jatkuu... tuli vyöhyketerapeutin koulutus, päähieronnan kurssit, kuppariksi opiskelin n. 10 vuotta sitten.

 Tämä tie on vienyt sydämeni ja matka senkun jatkuu... 

 

Viime aikoina on tullut kuvioihin mukaan erilaiset energiahoidot, reikimasterin opinnot ja enkelihoitajan koulutus. Rummuista kiinnostuin kun rakensin itselleni ensimmäisen rummun ja niitä on tullut sitten lisää vuosien varrella. Lisäoppia olen saanut intiaanien parantamis-ja seremoniapäiviltä kun Lentävä Kotka, viisas intiaanimies on tullut Suomeen opettamaan meitä. Matka on myös vienyt Englantiin Arthur Findlayn spiritualistiseen collegeen, oppimaan lisää henkimaailmasta ja sen eri ilmentymismuodoista.

Meditaatiosta kiinnostuin n. 20 vuotta sitten kun vierailin Intiassa Dharamsalassa, tiibetiläisten pakolaisten keskuksessa ja paikallisessa luostarissa. Kotiin tultuani sain oppia meditaatiosta tiibetiläiseltä nunnalta ja siitä lähtien meditaatio on kuulunut elämääni. Meditaatiolla on monia hyviä vaikutuksia, se mm. laskee verenpainetta, rentouttaa, rauhottaa ja opettaa meitä ottamaan asiat rennommin. Ikäviä ja vaikeita asioita kohdatessa oma suhtautumistapa muuttuu, ei anna niiden kaataa tai lannistaa ja masentaa meitä. Tällä tiellä ja matka jatkuu...rauha kanssanne... 

Perinteistä hyvinvointia -

Hoidot Taidemäellä Sajaniemessä Lopella

 

Meditaatiolla on monia hyviä vaikutuksia, se mm. laskee verenpainetta, rentouttaa, rauhottaa ja opettaa meitä ottamaan asiat rennommin. Ikäviä ja vaikeita asioita kohdatessa oma suhtautumistapa muuttuu, ei anna niiden kaataa tai lannistaa ja masentaa meitä.