Tapahtumat

MUKANA YSTÄVÄNPÄIVÄN TAPAHTUMASSA TAIDEMÄELLÄ 14.2-23 KLO 15-18  tekemässä minihoitoja 20min 20e

YSTÄVÄNPÄIVÄ  FRISSAMOKASSA  14.2.2020 klo 11-18

Herkkuja ja hemmottelua Frissamokassa pitkin päivää.

Päivi 1: Tarjoilee sopivaan hintaan ihania suussasulavia leivonnaisia, kakkuja, laskiaispullia, pientä suolaista, tarjolla myös borssikeittoa kovempaan nälkään unohtamatta tietenkään kahvia.

Päivi 2: Tekee rentouttavia hoitoja edulliseen hintaan. Tule niska-hartia-selkä- tai jalkahierontaan, intialaiseen päähierontaan, vyöhyketerapiaan, psykozoneen, metamorfiseen kosketukseen.. Vai kaipaisitko healingia-transsiparannusta...Reikiä?

Kaikki hoidot 20 e puoli tuntia. Varaa aika 050-3249046, voit tulla myös nonstoppina jos aikoja jää jäljelle...

Ystäville  lasi kuohuvaa hoidon yhteydessä...

Lämpimästi tervetuloa


Tulossa astrologin yksityisvastaanotto ma 6.5. 2019

Tule kuulemaan millaisten tähtien alla olet syntynyt, mitä elämä tuo tullessaan, miksi tapahtuu tiettyjä asioita elämässäni, minne polkuni vie...


KUUN VAIKUTUS PUUTARHANHOIDOSSA JA HYVINVOINNISSA
13.3.2019 KLO 17.30-20.00 TAIDEMÄELLÄ

Kevät saapuu tuotapikaa ja pian päästään myllertämään pihoilla ja puutarhoissa. Sillä miten me ajoitamme kylvöt ja istutukset on merkityksensä. Kuu vaikuttaa myös meidän hyvinvointiimme, miten hoidamme itseämme ja  erilaisia vaivoja kuunkierron mukaan. Eli hoidetaan paitsi puutarhaa, myös puutarhuria.

Luennon pitää Ritva Nevalainen / Yläkuu, vahvan kokemuksen omaava luennoitsija.

Ilta aloitetaan klo 17.30 kahvihetkellä

Oviraha 10e sis luennon ja kahvit

tilaisuudessa myydään myös kirjoja ja vanhan ajan kuukalentereita

ilmoittautumiset Päivi 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com                 


                                             ILTA IHANILLE NAISILLE TAIDEMÄELLÄ 11.4 KLO17.00-20.00

Toivotamme sinut tervetulleeksi naisten hyvinvointi-iltaamme. Tämä ilta on juuri sinulle. Voit tutustua  Marjan ihaniin Friendtexin vaatteisiin, romanttisiin alusasuihin Marittan esittelemänä, Colosen luontaiskosmetiikkaan Terhin avustamana, Aloeveratuotteisiin Anun opastamana, Pian  Puro hopeakoruihin ja Helin magneettikoruihin sekä Aulikin Neolife ravintolisiin.

Voit myös tuoda korjaustöitä Raunalle ja tutustua ompelimon palveluihin, laitattaa kulmat ja ripset kuntoon tai ottaa vartalosokeroinnin. Voit myös tutustua erilaisiin hoitoihin vartin ajan:  hierontaan, vyöhyketerapiaan, intilaiseen päähierontaan, Reikihoitoon  tai healingiin. Tai tulla mini Tarottulkintaan.

Kaiken tämän keskellä voit istahtaa kahvilan puolelle nauttimaan Frissamokan Päivin herkullisita leivonnaisista ja maittavasta keitosta. Samalla saat kuulla Ritvan luennon parisuhteen valinnoista. Luento klo 18.00

                    LÄMPIMÄSTI TERVETULOA