Hoidot

Vyöhyketerapia

Jalkapohjien heijastealueita painelemalla ja hieromalla autetaan kehoa parantamaan itse itsensä. Käsittely on rentouttava, se elvyttää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Sillä voidaan hoitaa mm. ruoansulatushäiriöitä, ummetusta, erilaisia kiputiloja, selkävaivoja, hormonaalisia ongelmia jne.  60min/ 50e

Vauvojen vyöhyketerapia ja koliikkihieronta 25e


Hieronta

Hieronta tuo pikaisen ensiavun jännittyneille ja jumiutuneille lihaksille. Se rentouttaa, poistaa kipuja ja parantaa aineenvaihduntaa. Akupisteiden käsittely hieronnan yhteydessä tehostaa hieronnan vaikutusta.

  • 30 min 30e
  • 45 min 40e
  • 60 min 50e
  • 90 min 65e

Jalkakylpy ja jalkojen hieronta 

Virkistävä ja samalla rentouttava jalkakylpy jonka jälkeen jalat hierotaan kepeiksi. 45eReiki

Energiahoidot, Terapeuttiset hoidot

Energiahoito jolla vahvistetaan hoidettavan omaa energiaa, avataan energiatukkeumia ja aktivoidaan keho ja mieli tekemään itse luonnollista hoitotyötään lisäten luovuutta ja auttaen ohjautumaan terveellisten elämäntapojen pariin.

50e

Intialainen päähieronta

Kokeile tätä hoitoa kun niskat on jumissa, päätä särkee, stressi vaivaa eikä unikaan meinaa tulla. Hoitoon kuuluu niska-hartiaseudun hieronta sekä päänahan käsittely erilaisilla hierontaotteilla. Hoito päättyy hellään hierontaan.

45 min 45e

METAMORFINEN KOSKETUS

Metamorfinen kosketus on hyvin rentouttava hoitomuoto.  Se perustuu  vyöhyketerapiaan mutta menee vielä syvemmälle poistaen kehon jännityksiä mutta myös psyykkisiä jännitteitä, kehon muistiin jääneitä traumoja, ja muita negatiivisia kokemuksia jotka ovat saattaneet aiheuttaa lukkoja meihin joko fyysisellä tai psyykkisellä tasolla. Tätä kutsutaan myös sikiörefleksiterapiaksi, odotusaika ja synnytys voivat myös olla lapselle vaikea kokemus.

Hoito tehdään kevyesti hieroen jalkateriä, käsien heijasteita sekä päätä.

Hoidon hinta 33e

                            HEALING   

Anna parantavan  kultaisen valoenergian tulla ylhäältä, koskettaa sinua, hoitaa, rentouttaa, rauhoittaa...henkiparannusta hoitajan toimiessa kanavana.

Hoidon hinta 44e


Healingiä voit pyytää myös kaukohoitona, se toimii hyvin tässäkin muodossa. Ota yhteyttä ja sovitaan aika jolloin voit ottaa hoidon vastaan. Hinta 25e

Kysy lisää, autan mielelläni!

Tee varaustiedustelu

  Vahvistan varauksesi sähköpostilla tai tekstiviestillä - tarkista että saat vahvistuksen!