Hoidot

Vyöhyketerapia

Jalkapohjien heijastealueita painelemalla ja hieromalla autetaan kehoa parantamaan itse itsensä. Käsittely on rentouttava, se elvyttää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Sillä voidaan hoitaa mm. ruoansulatushäiriöitä, ummetusta, erilaisia kiputiloja, selkävaivoja, hormonaalisia ongelmia jne.  60min/ 50e

Vauvojen vyöhyketerapia ja koliikkihieronta 25e


Suolahoito

Kehomme on useimmiten liian hapan, se aiheuttaa erilaisia oireita ja sairauksia. Emäksisellä kylpysuolalla ja öljyllä tehtävä hieronta lämmittää kehoa ja poistaa tehokkaasti kuona-aineita, lisää nestekiertoa poistaen turvotuksia, lievittää jännityksiä ja, samalla kuorii ihoa, tehden ihosta sametin pehmeän.   45-60e

Hieronta

Hieronta tuo pikaisen ensiavun jännittyneille ja jumiutuneille lihaksille. Se rentouttaa, poistaa kipuja ja parantaa aineenvaihduntaa. Akupisteiden käsittely hieronnan yhteydessä tehostaa hieronnan vaikutusta.

  • 30 min 28e
  • 45 min 40e
  • 60 min 50e
  • 90 min 65e

Suklaahieronta

Koe suklaan hyvää tekevä vaikutus ihon kautta. Erittäin rentouttava, lempeä kokovartalohieronta lämpimällä suklaaöljyllä. Hyvä idea myös esim. lahjakorttiin.

hinta 65eJalkakylpy ja jalkojen hieronta 

Virkistävä ja samalla rentouttava jalkakylpy jonka jälkeen jalat hierotaan kepeiksi. Kylpyyn voit valita

Kleopatran jalkakylpy ( maito-hunaja-kaneli)

Kesävarpaat ( Kesäisiä yrttejä ja ruusu-tai merisuolaa)

45e


Reiki

Energiahoidot, Terapeuttiset hoidot

Energiahoito jolla vahvistetaan hoidettavan omaa energiaa, avataan energiatukkeumia ja aktivoidaan keho ja mieli tekemään itse luonnollista hoitotyötään lisäten luovuutta ja auttaen ohjautumaan terveellisten elämäntapojen pariin.

50e

Intialainen päähieronta

Kokeile tätä hoitoa kun niskat on jumissa, päätä särkee, stressi vaivaa eikä unikaan meinaa tulla. Hoitoon kuuluu niska-hartiaseudun hieronta sekä päänahan käsittely erilaisilla hierontaotteilla. Hoito päättyy hellään hierontaan.

45 min 45e

                                                                  HEALING

Anna parantavan Jumalaisen valon ylhäältä tulla, koskettaa sinua, hoitaa, rentouttaa, rauhoittaa...henkiparannusta hoitajan toimiessa kanavana.

Kysy lisää, autan mielelläni!

Tee varaustiedustelu

  Vahvistan varauksesi sähköpostilla tai tekstiviestillä - tarkista että saat vahvistuksen!