Aurinkotuvan palvelut 

AURAKARTTA

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi säteilevät eri värejä. Ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? Kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, lahjoistasi, käytäthän koko potentiaalisi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi...

Karttaa varten tarvitsen sinun nimesi ( kaikki nimet ja alkuperäinen sukunimi) sekä syntymäajan.

Kartta ja tulkinta 44e
Tarottulkinnat

Mitä kortit kertovat sinulle, mitä sinun tulisi huomioida tai olisi hyvä tietää..Voit myös saada vahvistuksen omille ajatuksillesi. Käytössä kosminen tarotkorttipakka.

Kelttiläinen risti 35e

3 kortin sanoma 10e

Voit myös tilata tulkinnan puhelimitse

NUMEROLOGIA 

Numeroissa kuten kirjaimissakin on oma energiansa. Ei  siis ole sattumaa minä päivänä me synnymme ja minkä nimen vanhempamme meille antoivat. Tämä kaikki kertoo meistä. Sielun suunnitelmastamme, mitä me tulimme tänne oppimaan, miksi välillä jumittaa ja elämä junnaa paikallaan, sattuu aina sama asia uudelleen ja uudelleen. Enkö ikinä opi, ja mitä minun tulee siis oppia.Missä minä olen hyvä, olenko tiedostanut kaikki mahdollisuuteni ja lahjani.

Henkinen numerologia on antoisa tapa oppia itsestään, löytää kaikki mahdollisuutensa ja ottaa ne käyttöön. Miten muut meidät näkevät. Se kertoo myös mitä on tulossa elämäämme, kurkkaa vähän tulevaan.


Numerologinen kartta voidaan tehdä myös parisuhteesta. Sopiiko tämä ihminen minulle, olemmeko hyvät yhdessä, mistä kiikastaa, miten voimme välttää karikot ja riidat. Mikä saa suhteemme hehkumaan. Suuntaa suhteelle näyttää mm tapaamispäivä tai hääpäivä, niiden numeroiden energiat, meidän yhteiset energiamme tulevaisuudellemme. Ei siis ole yhdentekevää minkä päivän valitsemme hääpäiväksemme.

Numerologiset tulkinnat lasken ja teen käsin ja tulkitsen.

Tulkinnan hinta 65e kpl ja  sen saat joko tulostettuna paperille tai sähköpostitse.

OHJAUSTA MEDITAATIOON 

Meditaatiolla on momia hyviä vaikutuksia, se laskee verenpainetta, lievittää kehon jännityksiä, rentouttaa, rauhoittaa ja opettaa meitä ottamaan asiat rennommin, ikäviä asioita kohdatessa oma suhtautumistapa muuttuu, ei anna niiden kaataa tai lannistaa ja masentaa mieltä. Samalla luovuus alkaa kukkia ja valo tulla elämään eri tavalla. Sydämemme avautuu...

7e/ hlö tapaaminen ja meditaatio voit tulla yksin tai yhdessä..

Ota yhteyttä sp tai puh 050-3249046