Päivin Blogi

                                                      AFFIRMAATIOT

Affirmaatiot ovat voimalauseita joilla me luomme elämäämme.  Ne ovat positiivisia ja saavat tuntemaan iloa, hyvää mieltä  ja keveyttä. Ne ilmentävät sellaista mitä me haluamme elämäämme. Niiden toteutumiseksi meidän on toisteltava tai kuunneltava niitä mielummin päivittäin kunnes ne toteutuvat. Voit keksiä voimalauseita itse, tee niistä sopivan lyhyitä, sellaisia iskeviä jotka alitajunta ymmärtää helposti. Tee voimalauseet myös selkeästi ajankohtaisiksi, ei minnekään epämääräiseen tulevaisuuteen ehkä tapahtuvaksi. Eli ei tyylliin näin että haluaisin joskus matkustaa jonnekin ulkomaille, vaan että minusta on ihanaa matkustaa Kreikkaan, tai mikä se oma lempipaikka nyt onkaan. Affirmaatiot alkavat ajankanssa kuin ihmeenkaupalla toteutumaan kun toistat niitä säännöllisesti.

Meillä varmasti kaikilla on kokemusta negatiivisesta affirmaatiosta, se on sitä miten me puhumme itsellemme. Kuinka moni on tuskaillut vaikka hiustensa kanssa, en ikinä osaa laittaa näitä nätisti, aina samat lättähiukset. Aina minulle tulee finni tai näppylä kasvoihin kun olen menossa juhliin. Minä en ikinä opi tanssimaan, kertomaan vitsejä, olen aina ollut huono matikassa, laihdutuskuurit eivät ikinä onnistu minulla, aina tulee lisää kiloja niin ettei ikinä ole mitään päällepantavaa...jne tätä samaa rataa. No, alitajunta ottaa nämä viestit todesta ja luulee että niitä sinä haluat lisää kun niitä usein toistelet. Siksi on tärkeää miten sinä puut itsellesi ja samalla alitajunnallesi.

Tässä muutama positiivinen affirmaatio, keksi sinä lisää, juuri sinun elämääsi sopivia, mitä sinä haluat.

Olen kiitollinen kaikesta hyvästä mitä elämässäni on.

Olen terve ja hyvinvoiva

Runsaus kuuluu elämääni

Minulla on aina riittävästi rahaa maksaakseni laskuni ja nauttiakseni elämästä ja tehdäkseni niitä asioita joista nautin.

Olen hyvässä ja rakkaudentäyteisessä parisuhteessa.

Työni on monipuolista ja nautin siitä suunnattomasti.

Matkustan usein lempipaikkoihini maailmalla.

Olen ihannepainossani ja pysyn siinä hyvin oikeiden valintojeni kautta.

Liikunta on iso osa elämääni ja nautin siitä eri muodoisaan.

Minun elämääni tulee jatkuvasti ihania yllätyksiä.                                                              AJATUKSEN VOIMA


Oletko huomannut mikä voima  ajatuksilla? Se mihin me kiinnitämme ajatuksemme, sen voima kasvaa. Ei siis ole yhdentekevää mitä me ajattelemme. Niin usein valitamme asioista, miten elämä on kurjaa tai vaikeaa, miksi minulle taas kävi näin..en jaksa enää..Tarina intiaanin opetuksesta pojalleen kuvaa myös  hyvin asiaa. Meidän sisällämme taistelee kaksi sutta, toinen on  hyvä ja toinen on paha susi. Poika kysyy, kumpi susi voittaa? Johon intiaanimies vastaa, se kumpaa ruokit.

Jos kiinnitämme huomiomme ikäviin asioihin jatkuvasti, vellomme niissä ja valitamme, saamme varmasti lisää valittamisen aihetta.  Kun taas kiinnitämme ajatuksemme siihen mitä hyvää ympärillämme ja elämässämme tapahtuu, saamme lisää sitä hyvää. Kaikille meille tulee ikäviä asioita, pelkoja, tuskallisia kokemuksia, ei niitä pidä eikä voi ohittaa. Ne pitää kokea, tunnistaa, elää läpi ja sitten päästää irti. Ei hyödytä mitään eikä ketään jos ajatukset jäävät pyörimään samaa rataa koko ajan. On myös hyvä olla jakamatta ikäviä uutisia liikaa, sotien kauhut, epäkohdat, onnettomuudet ja ihmisten vaikeudet, silloin se saa lisävoimaa kasvaa mitä useamman huomio kiinnittyy siihen. Vaikka tarkoitus olisi hyvä tällä jakamisella mutta toinen puoli on se negatiivisuuden kasvaminen. Eräs ystäväni ei kertonut syntyvän lapsensa sektiopäivää, hän ei halunnut siihen tapahtumaan kenekään huolienergiaa mukaan

Kun taas kiinnitämme huomiomme niiin hyviin asioihin mitä meillä on, saamme lisää hyvää. Hyvän jakaminen  kannattaa. Kukapa meistä ei haluaisi lisää sitä elämäänsä. Jaa rohkaisua, kauneutta, iloisia asioita, onnellisuutta, kiitosta, hyviä uutisia, selviytymistarinoita, maailmassa on paljon myös kiitoksen aihetta.

HALUATKO OTTAA YHTEYTTÄ?

Otsikkosi

Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

HALUATKO OTTAA YHTEYTTÄ?

19.12.2023