Kurssikalenteri 2020

AURAKARTTAKURSSI NETISSÄ SILLOIN KUN SINULLE SOPII

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi säteilevät eri värejä. Väreillä on merkityksensä, ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? Kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi , lahjoistasi, käytäthän koko potentiaaliasi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi...

Kurssilla opit laatimaan kartan itsellesi mutta myös muille.

Kurssin hinta on 30e

Maksettuasi summan Aurinkotuvan tilille saat kurssimateriaalin sähköpostissa. Ota yhteyttä sp   auringonakka@gmail.com tai puh 050-3249046


PSYKOZONE  la 29.2.2020  klo 10-14  Hyvinkään opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle, mutta voit käydä myös erillisenä omana kurssinaan. Kurssilla käsittellään painelemalla ja ns. vedoilla jalkapohjia ja jalkapöytää päältäpäin.  Hoito menee erityisen syvälle rentouttaen kehoa ja samalla poistaen kuona-aineita ja myrkkyjen esim. lääkkeiden jäämiä kehostamme.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

KIINALAINEN KASVOJENKOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA  la 7.3 klo10-14 Nurmijärvenopistolla

Painelemalla akupisteitä kasvojen alueella sekä kasvohieronnalla ja pään meridiaanihieronnalla  saat kasvot hehkumaan ja  samalla estät ikääntymisen merkkejä tulemasta tällä kiinalaisella kasvojen kohotusmenetelmällä.

                                      VILLIYRTTIEN HYÖTYKÄYTTÖ ma 20.5 klo 18 FRISSAMOKASSA

Tervetuloa kuulemaan mihin kaikkeen voit käyttää kotoisia villiyrttejämme. Saat vinkkejä viherjauheesta, teenvalmistuksesta, voiteiden ja öljyjen teosta, puhdistussaunasta sekä villejä ruokareseptejä kotona kokkailuun ym. Samalla nautit horttapiirakkaa, salaattia ja yrttiteetä. Illan hinta 25e. Ilmoittautumiset Päivi Jaakkola 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                      AURAKARTTAKURSSI LA 15.6 KLO 10-14

Tällä kurssilla opit mitä värejä eri kirjaimet ja numerot nimessäsi ja syntymäajassasi ilmaisevat, sekä sen mitä nuo värit tarkoittavat. Ei ole siis sattumaa minkä nimen vanhempasi sinulle antoivat. Nimi ja värit kertovat elämänpolustasi, luonteestasi, vahvuuksistasi ja mitä piileviä kykyjä sinulla kenties on ja mitä puolia voisit kehittää itsessäsi tai mitä pitää varoa.  Karttoja voit tehdä myös läheisillesi ja ystävillesi vaikka lahjaksi.

Kurssin hinta on 65e sis. opetuksen, materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syömistä.

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                 TEHDÄÄN RUOKAA VILLIYRTEISTÄ 25.5-2019 klo 9.30

Päivä alkaa yhteisellä kokoontumisella ja kahvittelulla Taidemäellä klo 9.30 jolloin käymme läpi päivän menun ja jaetaan tehtävät. Sen jälkeen lähdemme luontoon keräilemään tarvittavat villiyrtit + hieman kotiinvietävääkin. Palattuamme teemme taatusti erilaisen ja energiapitoisen kasvisaterian.

Kurssilla opit tunnistamaan monet ravintorikkaat villiyrtit, miten niitä voi monin eri tavoin hyödyntää, smoothiet, salaatit, kastikkeet, ruoat, lisukkeet, viherjauheet sekä yrttiteet...

Kurssin hinta 65e

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046

tai auringonakka@gmail.com


                                                  VEDIC-ART KURSSI 8-9.6 2019 KLO 10-16.30

Vedic-art on luomisen riemua, värien löytämistä, innostuksen ulospääsyä, tule löytämään sisäinen luovuutesi ja anna sen tulla esiin ensin paperille ja sitä kautta elämääsi. Jos yhtään epäilet mitä sinun pitäsi elämässäsi tehdä, oletko oikealla tiellä, omalla polullasi, elätkö itsesi näköistä elämää, vai jonkun muun toiveiden mukaista, niin nyt voit löytää ja alkaa elää itsesi näköistä elämää. Vedic art on samalla maalaamaan oppimista ja samalla henkinen tie, molemmat taidot löytyvät sinusta...tule kaivamaan ne esiin.

Kurssin hinta on 140e/ 2 päivää, sis. opetuksen, maalaustarvikkeet, kahvit ja lounaat.

Ilmoittautumiset Päivi 0503249046

tai auringonakka@gmail.com


                        VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN  la 21.9-su 22.9-19 Heikkari Nurmijärvi

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lieviä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

                                         REIKI 1   La 5.10-Su 6.10-19   Hyvinkään opisto

Kurssilla opit mitä Reiki on sekä Reikin periaatteet ja millaisia ominaisuuksia meidän on hyvä kehittää itsessämme ja mitä muutoksia Reikin harjoittaminen meille itsellemme tekee.

 Opit myös toimimaan kanavana parantavalle ja rakastavalle  Reiki energialle. Käymme läpi miten suojaat itsesi muiden energioilta luovuttamatta omaa energiaasi ja miten voimaannut ja maadoitut.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

                  INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  la 12.10.2019  Isoniitunkoulu  Klaukkala

Kurssilla opitaan niska-hartia alueen hieronta sekä pään käsittely erilaisilla  hierontaotteilla. Sisältää teoriaosuuden että käytännön harjoittelun parityöskentelynä.

Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

                                                   SAIPPUAKURSSI la 2.11 2019 Heikkari Nurmijärvi

Kurssilla valmistetaan saippuaa erilaisista materiaaleista, yrteistä, rasvoista jne lipeää käyttäen. Tämä saippua ehtii hyvin pukinkonttiin ilahduttamaan ystävää. Kurssilta saat kaiken tarvittavan mutta voit myös itse tuoda oman kauniin muotin johon saippaun valmistat.

Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

           KIINALAINEN KASVOJEN KOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA la 9.11 2019 Hyvinkää

Painelemalla akupisteitä kasvojen alueella sekä kasvohieronnalla ja pään meridiaanihieronnalla saat kasvot hehkumaan ja samalla estät ikääntymisen merkkejä tulemasta tällä kiinalaisella kasvojen kohotusmenetelmällä.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

                                             REIKI 2  la 30.11.2019  Hyvinkää

Kurssilla vahvistat Reiki 1 energiaa ja opit lähettämään kaukohoitoa. Sinulla tulee olla Reiki 1 suoritettuna jollain opettajalla ennen kurssille tuloa.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

                    VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 25.1-su26.1.2020

Kurssilla opit hoitamaa tavallisempia vaivoja ja autat kehoa parantamaan ja tasapainottamaan itse itsensä hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Teoriaa ja käytännön harjoittelua parityöskentelynä.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

                 PSYKOZONE la 29.2 2020   Hyvinkään opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle, mutta voit käydä myös erillisenä omana kurssinaan. Kurssilla käsitellään painelemalla ja ns vedoilla jalkapohjia ja jalkapöytää päältäpäin. Hoito menee erityisen syvälle rentouttaen meitä ja samalla poistaen kuona-aineita ja myrkkyjen esim lääkkeiden jäämiä kehostamme.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle.

Aurakarttakurssi 10.3.2019 ko 12-16

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi  säteilevät eri värejä. Väreillä on merkityksensä, ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, lahjoistasi, käytäthän koko potentiaalisi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi..

Kurssilla opit laatimaan kartan itsellesi mutta myös muille.

Kurssin hinta 65e sis materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syötävää.

Villiyrttien hyötykäyttö

30.03.2019 ko 10-12.30 Hyvinkään opisto