Kurssikalenteri 2019

                                      VILLIYRTTIEN HYÖTYKÄYTTÖ ma 20.5 klo 18 FRISSAMOKASSA

Tervetuloa kuulemaan mihin kaikkeen voit käyttää kotoisia villiyrttejämme. Saat vinkkejä viherjauheesta, teenvalmistuksesta, voiteiden ja öljyjen teosta, puhdistussaunasta sekä villejä ruokareseptejä kotona kokkailuun ym. Samalla nautit horttapiirakkaa, salaattia ja yrttiteetä. Illan hinta 25e. Ilmoittautumiset Päivi Jaakkola 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                      AURAKARTTAKURSSI LA 15.6 KLO 10-14

Tällä kurssilla opit mitä värejä eri kirjaimet ja numerot nimessäsi ja syntymäajassasi ilmaisevat, sekä sen mitä nuo värit tarkoittavat. Ei ole siis sattumaa minkä nimen vanhempasi sinulle antoivat. Nimi ja värit kertovat elämänpolustasi, luonteestasi, vahvuuksistasi ja mitä piileviä kykyjä sinulla kenties on ja mitä puolia voisit kehittää itsessäsi tai mitä pitää varoa.  Karttoja voit tehdä myös läheisillesi ja ystävillesi vaikka lahjaksi.

Kurssin hinta on 65e sis. opetuksen, materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syömistä.

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                 TEHDÄÄN RUOKAA VILLIYRTEISTÄ 25.5-2019 klo 9.30

Päivä alkaa yhteisellä kokoontumisella ja kahvittelulla Taidemäellä klo 9.30 jolloin käymme läpi päivän menun ja jaetaan tehtävät. Sen jälkeen lähdemme luontoon keräilemään tarvittavat villiyrtit + hieman kotiinvietävääkin. Palattuamme teemme taatusti erilaisen ja energiapitoisen kasvisaterian.

Kurssilla opit tunnistamaan monet ravintorikkaat villiyrtit, miten niitä voi monin eri tavoin hyödyntää, smoothiet, salaatit, kastikkeet, ruoat, lisukkeet, viherjauheet sekä yrttiteet...

Kurssin hinta 65e

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046

tai auringonakka@gmail.com


                                                  VEDIC-ART KURSSI 8-9.6 2019 KLO 10-16.30

Vedic-art on luomisen riemua, värien löytämistä, innostuksen ulospääsyä, tule löytämään sisäinen luovuutesi ja anna sen tulla esiin ensin paperille ja sitä kautta elämääsi. Jos yhtään epäilet mitä sinun pitäsi elämässäsi tehdä, oletko oikealla tiellä, omalla polullasi, elätkö itsesi näköistä elämää, vai jonkun muun toiveiden mukaista, niin nyt voit löytää ja alkaa elää itsesi näköistä elämää. Vedic art on samalla maalaamaan oppimista ja samalla henkinen tie, molemmat taidot löytyvät sinusta...tule kaivamaan ne esiin.

Kurssin hinta on 140e/ 2 päivää, sis. opetuksen, maalaustarvikkeet, kahvit ja lounaat.

Ilmoittautumiset Päivi 0503249046

tai auringonakka@gmail.com


Aurakarttakurssi 10.3.2019 ko 12-16

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi  säteilevät eri värejä. Väreillä on merkityksensä, ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, lahjoistasi, käytäthän koko potentiaalisi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi..

Kurssilla opit laatimaan kartan itsellesi mutta myös muille.

Kurssin hinta 65e sis materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syötävää.

Villiyrttien hyötykäyttö

30.03.2019 ko 10-12.30 Hyvinkään opisto