Kurssikalenteri 2020

AURAKARTTAKURSSI NETISSÄ SILLOIN KUN SINULLE SOPII

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi säteilevät eri värejä. Väreillä on merkityksensä, ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? Kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi , lahjoistasi, käytäthän koko potentiaaliasi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi...

Kurssilla opit laatimaan kartan itsellesi mutta myös muille.

Kurssin hinta on 30e

Maksettuasi summan Aurinkotuvan tilille saat kurssimateriaalin sähköpostissa. Ota yhteyttä sp   auringonakka@gmail.com tai puh 050-3249046


RAAKARUOKAA, HELLATONTA KOKKAILUA la 19.9.2021 klo 10-14 Nurmijärven yhteiskoululla

Kurssilla opit tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, hedelmistä, marjoista, juureksista, pähkinöistä jne..Näin saamme riittävän lisänkasviksia ruokavalioomme. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Ota mukaan leikkuulauta ja leikkuuveitsi. Opettaja tuo raaka-aineet joista veloitetaan muutaman euron maksu osallistujilta. Ilmoittautumiset Nurmijärvenopistolle.

METAMORFINEN HOITO la 26.9 2020 klo 10-14 Hyvinkään opistolla

Metamorfinen hoito perustuu vyöhyketerapiaan mutta menee vielä syvemmälle kuin fyysinen, henkiseen ja psyykkiseen ulottuvuuteen asti. Se on lempeää, erittin rentouttavaa ja tunnelukkoja avaavaa käsittelyä jossa selän heijasteita käsitellään hellästi hieroen jalkaterien, käsien ja pään alueella.. Menetelmää kutustaan myös sikiörefleksiterapiaksi. Hoito on peräisin Englannista Robert st Johnin kehittelemänä. Laita yllesi helposti riisuttavat sukat ja rento asu. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja tehdään hoitoja parityöskentelynä. Ota eväät mukaan halutessasi, pidämme pienen kahvitauon. Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

KIINALAINEN KASVOJENKOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA su 27.9 2020 klo 13-17 Riihimäen opisto

Kurssilla opit miten  lisäät hyvää oloa ja kauneutta kasvohieronnalla ja kasvojen akupisteitä painelemalla, sekä pään meridiaanihieronnalla.  Hoito saa kasvot hehkumaan ja samalla estät ja hidastat ikääntymisen  merkkejä tulemasta. Ota mukaan eväät niin halutessasi, pidämme pienen tauon välillä. Ilmoittautumiset Rihimäen opisto.

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 3.10-su 4.10.2020 klo 10-14 Lopen opistolla

Kurssilla opit hoitamaan  erilaisia lievempiä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin painelemalla ja hieromalla jalkapohjien pisteitä. Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Käsittely on rentouttavaa, se elvyttää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Sillä voidaan hoittaa mm ruoansulatushäiriöitä, ummetusta, erilaisia kiputiloja , hormonaalisia ongelmia jne.. Kupanpäällisiksi saat vielä pumpulinkepeät jalat. Kurssilla käydään läpi teoriaosuus ja harjoitellaan hoitoa parityöskentelynä. Pue yllesi rennot vaatteet ja helposti riisuttavat sukat. Ota mukaan jumppa-alusta,  pieni tyyny ja pyyheliina. Pidämme myös pienen tauon, joten voit ottaa eväät mukaan. Imoittautumiset Lopen opisto

VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN KOKKAUS   la 24.10 klo 10-14 Lopen opisto

Kurssilla perehdytään vähähiilihydraattiseen ruokavalioon: Mitä se on ja miksi meidän kannattaa panostaa siihen. Teemme yhdessä ruokaa jonka nautimme kun se on valmista. Teemme alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan. Kurssilta saat mukaasi monisteet aiheesta sekä reseptejä. Ota mukaan oma leikkuulauta ja leikkuuveitsi. Opettaja hankkii raaka-aineet joiden summa jaetaan osallistujien kesken. n. 8-10e. Ilmoittautumiset Lopen opisto.

AKUPAINANTA  su 25.10.2020 klo 13-17 Riihimäen opisto

Kurssilla opitaan miten hoidetaan erilaisia vaivoja  mm. tenniskyynärpäätä, päänsärkyjä, vatsavaivoja jne + kiputiloja painelemalla kehossa olevia akupisteitä. Opetellaan löytämään ensin pisteet itseltämme ja sitten  parityöskentelynä toisiltamme. Pidämme pienen tauon joten ota eväät mukaan. Ilmoittautumiset Riihimäen opisto.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  la 7.11.2020 klo 10-14 Nurmijärven yhteiskoululla

Tutustutaan intialaisen päähieronnan vaikutuksiin, opiskellaan hierontatekniikkaa, otteita ja rytmisyyttä. Opitaan hieromaan öljyllä niskat ja hartiat sekä käsittelmään päätä erilaisilla hierontaotteilla. Intialaisella päähieronnalla voidaan hoitaa mm niskahartiavaivoja, päänsärkyjä, unettomuutta sekä lievittämään stressiä. Ota mukaan iso pyyhe. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

SAIPPUAN TEKOA  su 15.11.2020 klo 13-17 ja  su 13.12-20 klo 13-17  Riihimäen opisto

Itsetehty saippua on kiva antaa vaikka joululahjaksi. Tule opettelemaan saippuan tekoa yhdessä. Valmistamme sitä erilaisista rasvoista ja öljyistä, lipeästä, kookosmaidosta, yrteistä...vain mielikuvitus on rajana. Lipeä haihtuu kokonaan pois kun saippua kuivuu, ja niin sinulla on käytössäsi hellävarainen, hyvinvaahtoava ja täydellisen lisäaineeton saippua joka ei kuivata ihoa. Kurssilla peritään pieni maksu joka sisältää tarvikkeet, raaka-aineet, muotin ja hengityssuojaimen. ( n.5-10e) Ota mukaan talouskäsineet ja halutessasi suojalasit, silmälasit ovat riittävä suoja. Voit myös halutessasi tuoda oman kivan muotin. Lisäksi huovutamme villasaippuoita. Ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautumiset Riihimäen opisto.

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 21.11-su 22.11.2020 klo 10-14 Isoniitun koulu Klaukkala

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lievempiä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin painelemalla ja hieromalla jalkapohjien pisteitä.  Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Käsittely on rentouttavaa, se elvyttää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Sillä voidaan hoitaa mm. ruoansulatusvaivoja, ummetusta, erilaisia kiputiloja, hormonaalisia ongelmia jne.. Kaupanpäällisiksi saat vielä pumpulinkepeät jalat. Kurssilla käydään läpi teoriaosuus ja harjoitellaan hoitoa parityöskentelynä. Pue yllesi rennot vaatteet ja helposti riisuttavat sukat. Ota mukaan jumppa-alusta sekä pieni tyyny ja pyyheliina.Pidämme pienen tauon joten voit ottaa eväät mukaan. Ilmoittautumiset Klaukkalan opisto.

VEDIC-ART MAALAUSKURSSI  la 28.11-su 29.11.2020 klo 10 Lopen opisto

Tule löytämään luovuutesi. Vedic-art on menetelmä jolla opit paitsi löytämään luovuutesi, myös maalaamaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta vaan saat opettajalta tehtävän. Hiljaisuudessa maalatessa alkaa tuntea ja nähdä asioita eri tavalla. Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet maalaamisesta ja sisäisen tietonsa ja taitonsa esiintulosta, intuition kehittymisestä. Ota mukaan omat värit ja paperia  tai maalusalustoja. Pidämme myös ruokatauon joten eväät mukaan. Ilmoittautumiset Lopen opistolle.

Hellaton kokki ja kasvisruoka la 16.1.2021 klo 10-14 Lopen opisto

Kurssilla opitaan tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Vailmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista, juureksista ja pähkinöistä.. Saanne riittävän lisän kasviksia ruokavalioomme. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Ota mukaan leikkuulauta ja leikkuuveitsi.  Opettaja tuo raaka-aineet joista kertyy pieni maksu osallistujille jaettavaksi, n. 8-10e . Ilmoittautumiset Lopen opisto

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 23.1-su 24.1 2021 klo 13-17

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lievempiä vaivoja hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Näin saat kehon omat voimavarat liikkeelle ja vahvistumaan ja autat sitä parantamaan itse itseään ja hakemaan terveen ja tasapainoisen tilan. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja harjoitellaan hoitoja parityöskentelynä. Laita ylle rento asu ja helposti riisuttavat sukat, sekä ota mukaan jumppa-alusta, pieni tyyny ja pyyheliina. Pidämme myös pienen tauon joten ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautumiset Riihimäen opistolle.

HELLATTON KOKKI TEKEE RAAKARUOKAA la 30.1.2021 klo 10-14 Nurmijärven yhteiskoululla

Kurssilla opit tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista, juureksista pähkinöistä. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme teemiämme ruokia. Ota mukaan leikkuulauta ja leikkuuveitsi. Opettaja tuo tarvikkeet joista peritää pieni maksu opiskelijoiden kesken jaettuna. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

KIINALAINEN KASVOJEN KOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA  la 6.2.2021 klo 10-14 Isoniitun koululla

Kurssilla opit miten lisäät hyvää oloa ja kauneutta kasvohieronnalla ja kasvojen akupisteitä painelemalla sekä pään meridiaanihieronnalla. Hoito saa kasvot hehkumaan ja samalla estät ja hidastat ikääntymisen merkkejä tulemasta. Kurssilla pidetään pieni tauko joten ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautuminen Nurmijärvenopistolle.

VILLIYRTIT HYÖTYKÄYTTÖÖN su 7.3 2021 Riihimöen opistolla

Valmistaudutaa hyvissä ajoin tulevaan kesään jolloin heti ensimmäisten villiyrttien nostaessa päätään ja työntyessä päivänvaloon, olemme jo niittyjen reunamilla koppamme kanssa  keräilemässä terveellistä, hyvää ja täysin ilmaista voimaruokaa. Kurssilla käydään läpi tavallisempia villiyrttejä mm.kaikkien tuntemaa nokkosta ja voikukkaa ja vuohenputkea mutta myös vähemmän tunnettua peltokanankaaliaa, jauohosavikkaa, litulaukkaa jne..monia muitakin. Mitä kerätään, milloin kerätään, miten säilytetään, ja ennenkaikkea mitä niistä voidaan tehdä. Miten ne taipuvat maukkaaksi ruoaksi, teeaineiksi, jalkakylvyiksi, yrttiöljyiksi .. Saat kotiin ohjeita kaikista näistä ja monesta muustakin. Tervetuloa villiyrttien kiehtovaan maailmaan. Ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautumiset Riihimäen opisto.

PSYKOZONE  la 29.2.2020  klo 10-14  Hyvinkään opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle, mutta voit käydä myös erillisenä omana kurssinaan. Kurssilla käsittellään painelemalla ja ns. vedoilla jalkapohjia ja jalkapöytää päältäpäin.  Hoito menee erityisen syvälle rentouttaen kehoa ja samalla poistaen kuona-aineita ja myrkkyjen esim. lääkkeiden jäämiä kehostamme.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

KIINALAINEN KASVOJENKOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA  la 7.3 klo10-14 Nurmijärvenopistolla

Painelemalla akupisteitä kasvojen alueella sekä kasvohieronnalla ja pään meridiaanihieronnalla  saat kasvot hehkumaan ja  samalla estät ikääntymisen merkkejä tulemasta tällä kiinalaisella kasvojen kohotusmenetelmällä.

                                      VILLIYRTTIEN HYÖTYKÄYTTÖ ma 20.5 klo 18 FRISSAMOKASSA

Tervetuloa kuulemaan mihin kaikkeen voit käyttää kotoisia villiyrttejämme. Saat vinkkejä viherjauheesta, teenvalmistuksesta, voiteiden ja öljyjen teosta, puhdistussaunasta sekä villejä ruokareseptejä kotona kokkailuun ym. Samalla nautit horttapiirakkaa, salaattia ja yrttiteetä. Illan hinta 25e. Ilmoittautumiset Päivi Jaakkola 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                      AURAKARTTAKURSSI LA 15.6 KLO 10-14

Tällä kurssilla opit mitä värejä eri kirjaimet ja numerot nimessäsi ja syntymäajassasi ilmaisevat, sekä sen mitä nuo värit tarkoittavat. Ei ole siis sattumaa minkä nimen vanhempasi sinulle antoivat. Nimi ja värit kertovat elämänpolustasi, luonteestasi, vahvuuksistasi ja mitä piileviä kykyjä sinulla kenties on ja mitä puolia voisit kehittää itsessäsi tai mitä pitää varoa.  Karttoja voit tehdä myös läheisillesi ja ystävillesi vaikka lahjaksi.

Kurssin hinta on 65e sis. opetuksen, materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syömistä.

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                 TEHDÄÄN RUOKAA VILLIYRTEISTÄ 25.5-2019 klo 9.30

Päivä alkaa yhteisellä kokoontumisella ja kahvittelulla Taidemäellä klo 9.30 jolloin käymme läpi päivän menun ja jaetaan tehtävät. Sen jälkeen lähdemme luontoon keräilemään tarvittavat villiyrtit + hieman kotiinvietävääkin. Palattuamme teemme taatusti erilaisen ja energiapitoisen kasvisaterian.

Kurssilla opit tunnistamaan monet ravintorikkaat villiyrtit, miten niitä voi monin eri tavoin hyödyntää, smoothiet, salaatit, kastikkeet, ruoat, lisukkeet, viherjauheet sekä yrttiteet...

Kurssin hinta 65e

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046

tai auringonakka@gmail.com


                                                  VEDIC-ART KURSSI 8-9.6 2019 KLO 10-16.30

Vedic-art on luomisen riemua, värien löytämistä, innostuksen ulospääsyä, tule löytämään sisäinen luovuutesi ja anna sen tulla esiin ensin paperille ja sitä kautta elämääsi. Jos yhtään epäilet mitä sinun pitäsi elämässäsi tehdä, oletko oikealla tiellä, omalla polullasi, elätkö itsesi näköistä elämää, vai jonkun muun toiveiden mukaista, niin nyt voit löytää ja alkaa elää itsesi näköistä elämää. Vedic art on samalla maalaamaan oppimista ja samalla henkinen tie, molemmat taidot löytyvät sinusta...tule kaivamaan ne esiin.

Kurssin hinta on 140e/ 2 päivää, sis. opetuksen, maalaustarvikkeet, kahvit ja lounaat.

Ilmoittautumiset Päivi 0503249046

tai auringonakka@gmail.com


                        VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN  la 21.9-su 22.9-19 Heikkari Nurmijärvi

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lieviä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

                                         REIKI 1   La 5.10-Su 6.10-19   Hyvinkään opisto

Kurssilla opit mitä Reiki on sekä Reikin periaatteet ja millaisia ominaisuuksia meidän on hyvä kehittää itsessämme ja mitä muutoksia Reikin harjoittaminen meille itsellemme tekee.

 Opit myös toimimaan kanavana parantavalle ja rakastavalle  Reiki energialle. Käymme läpi miten suojaat itsesi muiden energioilta luovuttamatta omaa energiaasi ja miten voimaannut ja maadoitut.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

                  INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  la 12.10.2019  Isoniitunkoulu  Klaukkala

Kurssilla opitaan niska-hartia alueen hieronta sekä pään käsittely erilaisilla  hierontaotteilla. Sisältää teoriaosuuden että käytännön harjoittelun parityöskentelynä.

Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

                                                   SAIPPUAKURSSI la 2.11 2019 Heikkari Nurmijärvi

Kurssilla valmistetaan saippuaa erilaisista materiaaleista, yrteistä, rasvoista jne lipeää käyttäen. Tämä saippua ehtii hyvin pukinkonttiin ilahduttamaan ystävää. Kurssilta saat kaiken tarvittavan mutta voit myös itse tuoda oman kauniin muotin johon saippaun valmistat.

Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

           KIINALAINEN KASVOJEN KOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA la 9.11 2019 Hyvinkää

Painelemalla akupisteitä kasvojen alueella sekä kasvohieronnalla ja pään meridiaanihieronnalla saat kasvot hehkumaan ja samalla estät ikääntymisen merkkejä tulemasta tällä kiinalaisella kasvojen kohotusmenetelmällä.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

                                             REIKI 2  la 30.11.2019  Hyvinkää

Kurssilla vahvistat Reiki 1 energiaa ja opit lähettämään kaukohoitoa. Sinulla tulee olla Reiki 1 suoritettuna jollain opettajalla ennen kurssille tuloa.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

                    VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 25.1-su26.1.2020

Kurssilla opit hoitamaa tavallisempia vaivoja ja autat kehoa parantamaan ja tasapainottamaan itse itsensä hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Teoriaa ja käytännön harjoittelua parityöskentelynä.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

                 PSYKOZONE la 29.2 2020   Hyvinkään opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle, mutta voit käydä myös erillisenä omana kurssinaan. Kurssilla käsitellään painelemalla ja ns vedoilla jalkapohjia ja jalkapöytää päältäpäin. Hoito menee erityisen syvälle rentouttaen meitä ja samalla poistaen kuona-aineita ja myrkkyjen esim lääkkeiden jäämiä kehostamme.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle.

Aurakarttakurssi 10.3.2019 ko 12-16

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi  säteilevät eri värejä. Väreillä on merkityksensä, ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, lahjoistasi, käytäthän koko potentiaalisi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi..

Kurssilla opit laatimaan kartan itsellesi mutta myös muille.

Kurssin hinta 65e sis materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syötävää.

Villiyrttien hyötykäyttö

30.03.2019 ko 10-12.30 Hyvinkään opisto