Kurssikalenteri 2024

HALUATKO OTTAA YHTEYTTÄ?


HEALINGKURSSI  la  20.1-24 klo 10-15  NOKANMAALLA 

Kurssilla opit tekemään healingiä kontaktihoitona. Opit toimimaan kanavana ja välittämään puhdasta, parantavaa energiaa. Opetellaan myös healingin lähettäminen kaukohoitona. Kurssilla harjoitellaan myös kehon skannaamista ja tutkitaan kehon viestejä.

Kurssilla työskennellään pareittain. Kurssimaksu 95e pitää sisällään opetuksen, kasvislounaan sekä kahvit. Kurssista saat todistuksen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Päivi 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

REIKI MASTERKURSSI ALKAMASSA TI 10.10-23 KLO 10.00 Nokanmaalla

Kiinnostaisiko sinua opiskella Reikiopettajaksi? Aurinkotuvalla on alkamassa Master opinnot. Voit myös opiskella ilman että tähtäät opettajaksi, vaan ihan oman henkisen polkusi tueksi ja kasvuksi, syventämään  intuitiotasi ja vahvistamaan tietoisuuttasi.  Kurssille osallistuaksesi sinulla tulee olla käytynä Reiki 1 ja Reiki 2.

Kurssi koostuu 8 eri tapaamiskerrasta joiden pääpaino on keskusteluissa. Jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, ja voit olla joskus yksin tai joskus yhdessä toisen opiskelijan kanssa.

Tapaamisen kesto on noin 1.5-2h. Lisäksi sinun tulee tehdä sovittu määrä Reikihoitoja, jonka jälkeen saat todistuksen ja voit itse pitää Reiki 1. 2. sekä Masterkursseja

Kurssin hinta on 50 e / kerta   ilm 0503249046 Päivi

HERÄTÄ LUOVUUTESI JA LÖYDÄ SISÄINEN SHAMAANISI PARANTAJANA JA TULKITSIJANA la 14.10-15.10-23 klo 10-17 Sajaniemi Nokanmaa

Kurssina aikana herättelemme luovuuttamme erilaisilla hauskoilla tehtävillä sekä  piirtäen ja maalaten ja Huom! et tarvitse ko. taitoja vaan työskennellään luovasti mielikuvitusta käyttäen. Kurssipäivät aloitetaan yhteisellä meditaatiolla. Kurssi pitää sisällään healingia, opit parantamaan itseäsi ja muita ihmisiä kultaisen valon energialla. Opit piirtämään/ maalaamaan auroja sekä tulkitsemaan niitä. Tutkimme myös kortteja ja tulkitsemme niitä. Opettelemme hakemaan oman voimaeläimemme tai henkioppaamme ja työskentelemään hänen kanssaan.

Kurssin hinta on 195 euroa pitäen sisällään kurssilla käytettävät materiaalit, värit jne, kahvit sekä kasvislounaat.

Ilmoittautumiset Päivi Jaakkola 0503249046 tai 

auringonakka@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut sisäiselle löytöretkelle!

AURAKURSSI SU  16.4-23 RIIHIMÄELLÄ klo 10-16

Kurssilla harjoittelemme intuitiivista auratyöskentelyä, mitä värejä näemme toistemme aurassa. Opimme tulkitsemaan auroja ja teemme myös aurakartat, mitä värejä säteilemme nimemme ja syntymäaikamme kautta, mitä värit kertovat meistä ja heistä kenelle tulkintaa teemme. Olemmeko löytäneet kaikki kykymme ja vahvuutemme, mikä on elämänpolkumme väri, mitä väriä sydämemme sykkii...

Kurssilla herätellään luovuuttamme,( ilman luovuutta me emme näe) mm värittämällä, tutkimalla kortteja ja opettelemalla kanavointia. Kurssilta saat pohjan tehdä tulkintoja muille ihmisille.

Kurssi pidetään Hämeenkadun kauneushuoneella Hämeenkatu 46 Riihimäki

Kurssinhinta on 95e sis opetuksen ja materiaalit sekä kahvi/teetarjoilun. Päivän aikana pidämme lounastauon joten ota omat eväät mukaan. ilmoittautumiset ja lisätietoa Päivi 0503249046 tai auringonakka@gmail.com
 OPI TULKITSEMAAN AUROJA, KANAVOIMAAN JA PARANTAMAAN HEALINGIN AVULLA WORKSHOP SU 19.3 JA 23.3-23 klo 10-16 Riihimäellä

Workshopin aiheena luovuuden herättely maalaten ja piirtäen ja huom. Et tarvitse ko. taitoja vaan työskennellään luovasti mielikuvitusta käyttäen. Luovuutesi avulla löydät yhteyden sisäiseen shamaaniisi ja opit näkemään ja kanavoimaan. Päivät aloitetaan yhteisellä meditaatiolla ja jatketaan healingillä, opit parantamaan itseäsi ja muita ihmisiä kultaisen valon energialla.Opit myös laatimaan aurakarttoja. Tulkitsemaan mitä varejä säteilemme  nimemme ja syntymäaikamme kautta ja mitä värit kertovat meistä tai hänestä kenelle tulkintaa teemme. Opimme myös "näkemään" auroja ja kanavoimaan niitä. Tulkitsemme korttien viestejä ja katsomme mitä ne kertovat meille.

Workshop pidetään Hämeenkadun Kauneushuoneella Riihimäellä. os Hämeenkatu 46

Work shopin hinta on 190e sis opetuksen ja kahvi/teetarjoilun. Pidämme myös ruokatauon jolloin nautimme omia eväitämme.

Maksu tilille FI 82 525 315 2004 85 22  Aurinkotupa 15.3 mennessä. viestiosioon oma nimi

ilmoittautumiset ja tiedustelut Päivi Jaakkola  0503249046 tai auringonakka@gmail.com

HELLATONTA KOKKAILUA RAAKARUOKAKURSSI 18.1 2023 KLO 17-20.30 Bakery Buustinna Pohjoinen asemakatu 10 Riihimäki

Kurssilla opit tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa mm. erilaisista kasviksista, pähkinöistä ja marjoista. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Ruokailun päälle nautimme lasin kuohuvaa (myös alkoholiton) kera herkullisen kakun.

Kurssin hinta on 35e + tarvikemaksu (raaka-aineet) jotka jaetaan osallistujien kesken max 20e

lisätietoja ja ilmoittautumiset Päivi Jaakkola 0503249046 tai auringonakka@gmail.com

LÖYDÄ LUOVUUTESI KAUTTA SISÄINEN SHAMAANISI PARANTAJANA JA VIESTINVÄLITTÄJÄNÄ
Kurssi 3 sunnuntaina 22.1, 5.2 ja 12.2-23 klo 10-16 Riihimäellä

Kurssin aiheena luovuuden herättely piirtäen ja maalaten ja huom! Et tarvitse ko. taitoja vaan työskennellään luovasti mielikuvitusta käyttäen. Kurssipäivät aloitetaan yhteisellä meditaatiolla. Kurssi pitää sisällään healingiä, opit parantamaan itseäsi ja muita ihmisiä kultaisen valon energialla. Opit laatimaan aurakarttoja, tulkitsemaan mitä värejä me säteilemme nimemme ja syntymäaikamme kautta ja mitä värit kertovat meistä  tai hänestä kenelle tulkinnan teemme. Teemme rumpuhoitoja ja-matkoja, opettelemme hakemaan oman voimaeläimemme ja henkioppaamme ja työskentelemään heidän kanssaan.

Kurssin hinta on 250e ( jonka voi myös maksaa erissä)  sis opetuksen ja kahvi/teetarjoilun. Pidämme ruokatauon jolloin nautimme omia eväitä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Päivi 0503249046 tai   auringonakka@gmail.com Kurssipaikka Hämeenkadun Kauneushuone  Hämeenkatu 46 Riihimäki

HILJAISUUDEN RETRIITTI 12-14.5-23

Tule viettämään viikonloppua ihan vain omana itsenäsi, hiljaisuutta ja rauhaa kokien. Hiljaisuus puhuu sinulle, onko elämä yhtä suorittamista, on hyvä pysähtyä välillä kuuntelemaan itseä, mitä minulle kuuluu, elänkö sellaista elämää kuin haluan. Mitä voisin tehdä muuttaakseni sitä...

Retriitillä kasvisruoka, meditaatiota, saunomista, ulkoilua..lisätietoja tulossa,   jos kiinnostut niin kysy lisätietoja Päivi 0503249046

REIKIMASTER KOULUTUS

Reiki Master koulutus syventää omaa henkistä kasvuasi. Kurssi koostuu kerran kuussa tapahtuvista henkilökohtaisista keskusteluista ja riittävästä määrästä tehtyjä Reikihoitoja omaan tahtiin. Koulutuksen jälkeen olet myös oikeutettu toimimaan Reikiopettajana jos tunnet siihen vetoa.

Koulutus on menossa ja voit aloittaa silloin kun sinulle sopii.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä. puh.0503249046 Päivi

VILLIYRTIT HYÖTYKÄYTTÖÖN  la 11.6-22 klo 10-17      Sajaniemessä

Aloitamme päivän kahvilla tai yrttiteellä ja pienellä villiyrtin makuisella maistiaisella. Tutustumme villiyrttien kiehtovaan  maailmaan, mihin kaikkeen ne taipuvat, milloin kannattaa kerätä, kuun vaikutus keruuseen. mitä kerätä, miten kuivattaa, miten niistä tehdään maukasta ruokaa, mutta myös yrttien maagisiin vaikutuksiin, teemme suitsukkeen vaikka puhdistamaan tiloja,  tai  hoitavan yrttivoiteen tai -öljyn itsellemme.  Keräämme yrttejä ja valmistamme  niistä  lounaan yhdessä. Päivän lopuksi lämmitämme puhdistussaunan jalkakylpyineen ja yrtteineen.

Päivän hinta on 65e    Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046

HUOM SÄÄVARAUS   voimme joutua vaihtamaan päivää

METAMORFINEN KOSKETUS to 3.2-22 klo 10-13.30 Lopella

Metamorfinen hoito perustuu vyöhyketerapiaan mutta menee vielä syvemmälle kuin fyysinen, aina henkiseen ja psyykkiseen ulottuvuuteen asti. Se on lempeää, erittäin rentouttavaa ja tunnelukkoja avaavaa käsittelyä jossa selän heijasteita käsitellään hellästi hieroen jalkaterien, käsien ja pään alueella. Menetelmää kutsutaan myös sikiörefleksiterapiaksi. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja tehdään hoitoja parityöskentelynä.

Pue yllesi rento asu ja helposti riisuttavat sukat.

Kurssin hinta 45e

Ilmoittautumiset  050-3249046

VEDIC-ART KURSSI 29-30.1-22 Lopella klo 10-16

HELLATONTA KOKKAILUA RAAKARUOKAKURSSI  la 25.9 2021  klo 10-14  Nurmijärven yhteiskoululla

Kurssilla opit tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista ja pähkinöistä. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Opettaja tuo raaka-aineet joista peritään maksu paikanpäällä. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN  la-su 2-3.10.2021 klo 10-14 Isoniitunkoululla


Kurssilla opit hoitamaan tavallisimpia vaivoja sekä ylläpitämään terveyttä hieromalla ja painelemalla jalkapohjien heijastealueita. Siten saat kehon omat voimavarat liikkeelle ja vahvistumaan ja autat kehoa parantamaan itse itsensä ja ylläpitämään tervettä ja tasapainoista tilaa.

Kurssilla lyhyt teoriaosuus  sekä hoitoharjoittelua parityöskentelynä. Pue yllesi rento asu ja helposti riisuttavat sukat. Ota mukaan  jumppa alusta tms patjaksi sekä  tyyny ja pyyheliina.  Voit myös ottaa mukaan pienet eväät.

REIKI 1  la-su 9-10.10.2021  klo 10-15  Hyvinkään opistolla

Kurssilla opit mitä Reiki on sekä Reikin periaatteet ja millaisia ominaisuuksia meidän on hyvä kehittää itsessämme ja mitä muutoksia Reikin harjoittaminen meissä tekee. Opit toimimaan kanavana parantavalle Reiki energialle hoitaaksesi itseäsi ja muita.

Pue yllesi rento asu, ota mukaan jumppa-alusta ja  pieni tyyny sekä eväät. Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle.

SAIPPUAN TEKOA   su 31.10.2021 klo 13-17  Riihimäen opistolla

Itsetehty saippua on kiva antaa vaikkapa joululahjaksi. Tule opettelemaan saippuantekoa yhdessä.. Valmistamme sitä  erilaisista rasvoista ja öljyistä, lipeästä, kookosmaidosta, yrteistä...vain mielikuvitus on rajana. Lipeä haihtuu kokonaan pois kun saippua kuivuu ja niin sinulla on käytössäsi hellävarainen, hyvin vaahtoava ja täydellisen lisäaineeton saippua joka ei kuivata ihoa.

Ota mukaan talouskäsineet ja halutessasi suojalasit, silmälasit ovat riittävä suoja. Voit myös tuoda oman kivan muotin. Lisäksi huovutamme villasaippuoita. Opettaja perii pienen materiaalimaksun paikanpäällä. Ilmoittautumiset Riihimäen opistolle.

GUA SHA KURSSI la 13.11.2021 klo 10-14  Hyvinkään opistolla

Gua sha hoito tehdään erityisellä gua sha kammalla jolloin voidaan käsitellä koko keho päästä varpaisiin. Kasvojen hoito on hellävarainen hoito, joka tehostaa verenkiertoa ja lymphaa, poistaa turvotuksia ja kiinteyttää ihoa. Vartalon hoito  rentouttaa ja vapauttaa lisäksi myös lihasjännityksia ja fasciakireyksiä. 

Kurssilla teoriaosuus ja hoitoharjoittelu itselle sekä parityöskentelynä.

Pue ylle rennot vaatteet ja ota mukaan iso pyyheliina.

Kurssilla voit ostaa opettajalta gua sha kamman itsellesi.

REIKI 1 la-su 20-21.11. 2021 Lopen opisto

Kurssilla opit mitä Reiki on sekä Reikin periaatteet ja millaisia ominaisuuksia meidän on hyvä kehittää itsessämme ja millaisia muutoksia Reikin harjoittaminen meissä tekee.

Opit toimimaan kanavana parantavalle Reikienergialle hoitaaksesi itseäsi ja muita.

Pue yllesi rento asu, ota mukaan jumppa-alusta ja pieni tyyny sekä eväät. Ilmoittautumiset Lopen opistolle.

KIINALAINEN KASVOJENKOOTUS HIERONNAN JA AKUPAINANNAN SEKÄ KASVOJOOGAN AVULLA.  la27.11.2021 klo 10-14 Lopen opistolla


Kurssilla opit miten lisäät hyvää oloa ja kauneutta kasvohieronnalla ja kasvojen akupisteitä painelemalla, sekä pään meridiaanihieronnalla. Hoito saa kasvot hehkumaan ja samalla estät  sekä hidastat ikääntymisen merkkejä tulemasta. Opettelemme myös virkistävän kasvojoogan parantamaan kasvojen aineenvaihduntaa ja kiinteyttämään kasvoja. Ilmoittautumiset Lopen opistolle.

REIKI 2 la 4.12.2021 klo 10-14  Hyvinkään opistolla

Kurssilla vahvistetaan Reiki 1 energiaa ja opit lähettämään kaukohoitoa. Sinulla tulee ollla Reiki 1 suoritettuna ennen kurssille tuloa.  Ilmoittautuminen Hyvinkään opistolle.

GUA SHA KURSSI la 15.1 2022 klo 10-14  Nurmijärven opistolla

Gua sha oito tehdään erityisellä gua sha kammalla jolloin voidaan käsitellä koko  keho päästä varpaisiin.

Kasvojen hoito on hellävarainen hoito joka tehostaa lymphaa ja verenkiertoa, poistaa turvotuksia ja kiinteyttää ihoa.

Vartalon hoito rentouttaa ja vapauttaa lisäksi myös lihasjännityksiä ja fasciakireyksiä.

Kurssilla toeriaosuus ja hoitohrjoittelu itselle sekä parityöskentelynä.

Pue yllesi rennot vaatteet ja ota mukaan iso pyyheliina.

Kurssilla voit ostaa opettajalta gua sha kamman. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

AARREKARTTA  unelmat todeksi la 15.1.2022 klo 10-14 Lopen opisto

Tiedäthän että haaveille on vain taivas rajana. Tule haaveilemaan isosti. Kurssin aikana  tehdään oma aarrekartta luomaan tulevaisuuttamme ja houkuttelemaan hyviä asioita elämäämme.  Se mihin suuntaat ajatuksesi, lisääntyy elämässäsi.

Ota mukaan sakset, liimapuikko ja iso kartonki tai pahvi ja ripaus leikkimielisyyttä.

VEDIC ART KURSSI  la-su 29-30.1.2022  klo 10-16   Hausjärven opisto

Tule löytämään luovuutesi. Vedic art on menetelmä jolla opit paitsi löytämään luovuutesi, myös maalaamaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta vaan saat opettajalta tehtävän. Hiljaisuudessa maalatessa alkaa tuntea ja nähdä asioita eri tavalla. Löydät sisäisen maalarisi.

Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet maalaamisesta ja sisäisen tietonsa ja taitonsa esiintulosta, intuition kehittymisestä.

Ota mukaan omat värit ja paperia tai maalausalustoja Pidämme myös pienen ruokatauon joten ota eväät mukaan.

VÄHÄHIILLIHYDRAAATTINEN LEIVONTA  la 5.2.2022  klo 10-14   Lopen opisto

Kurssilla perehdytään vähähiilihydraattiseen leivontaan eli mitä raaka-aineita voidaan leipomisessa käyttää.

 Valmistamme mm leipää, voileipäkakkua, piirakkaa, pipareita ja täytekakkua ja lopuksi kahvittelemme leipomuksiamme maistellen.

Kurssilta saat mukaan  reseptejä monenlaisista muistakin leipomuksista sekä maistiaisia kotiin vietäväksi.

Opettaja perii pienen maksun raaka-aineista paikanpäällä.

HELLATONTA KOKKAILUA  RAAKARUOKAKURSSI la 12.2.2022 klo 10-14  Nurmijärven opistolla

Kurssilla opitaan tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman uunia ja hellaa, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa.

Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista, juureksista ja pähkinöistä. Teemme myös jälkiruokaa sekä leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Saat myös raakaruokareseptejä mukaasi. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

Opettaja perii pienen maksun raaka-aineista paikanpäällä.

METAMORFINEN KOSKETUS  la 5.3.2022 klo 10-14  Heikkarin palvelutalolla ja 13.3.2022 Hyvinkään opistolla

Metamorfinen hoito perustuu vyöhyketerapiaan mutta menee vielä syvemmälle kuin  fyysiseen, aina henkiseen ja psyykkiseen ulottuvuuteen asti. Se on lempeää, erittäin rentouttavaa ja tunnelukkoja avaavaa käsittelyä jossa selän heijasteita käsitellään hellästi hieroen jalkaterien, käsien ja pään alueella. Menetelmää kutsutaan myös sikiörefleksiterapiaksi.Hoito on peräisin Englannista Robert st. johnin kehittelemänä. Kurssilla käydään läpi teoriaa sekä tehdään hoitoja parityöskentelynä.

Laita yllesi helposti riisuttavat sukat ja rento asu. Ota halutessasi eväät, pidämme pienen kahvitauon. Ilmoittautumiset Nurmijärvenopistolle ja Hyvinkäänopistolle.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA   la 6.3-21  klo 10-14 Hyvinkään opistolla

Tutustutaan intialaisen päähieronnan vaikutuksiin, opiskellaan hierontatekniikkaa, otteita ja rytmisyyttä. Opitaan hieromaan niskat ja hartiat öljyllä sekä käsittelemään päätä erilaisilla hierontaotteilla. Kurssilla tehdään harjoitteluhoidot parityöskentelynä. Ota mukaan iso pyyhe. Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle.

VILLIYRTIT HYÖTYKÄYTTÖÖN  su 7.3-21 klo 13-16  Riihimäen opistolla

Valmistaudutaan hyvissä ajoin tulevaan kesään jolloin heti ensimmäisten villiyrttien nostaessa päätään ja työntyessä päivänvaloon olemme jo niittyjen reunamilla koppamme kanssa keräilemässä terveellistä, hyvää ja täysin ilmaista voimaruokaa. Kurssilla käydään läpi tavallisimpia villiyrttejä kuten nokkosta, voikukkaa ja vuohenputkea mutta myös vähemmän tunnettuja jauhosavikkaa, peltokanankaalia ja osmankäämiä ja monia muita..Mitä kerätään, milloin kerätään ja mitä niistä voi tehdä. Miten ne taipuvat maukkaaksi ruoaksi , teeaineiksi, jalkakylpyihin, yrttiöljyihin jne. Saat kotiin ohjeita kaikista näistä ja monesta muustakin. Tervetuloa villiyrttien kiehtovaan maailmaan. Ilmoittutumiset Riihimäen opistolle.

PSYKOZONE su 21.3-21 klo 13-17 Riihimäen opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle mutta voit käydä myös omana erillisenä kurssina. Kurssilla käsitellään jalkapohjia painelemalla ja ns.vedoilla myös jalkapöydän päältä. Hoito on erityisen rentouttava ja poistaa samalla kuona-aineita ja myrkkyjen esim lääkkeiden jäämiä kehostamme. Ilmoittautumiset Riihimäen opistolle.

METAMORFINEN  HIERONTA  la 27.3-21  klo 10-14 Hyvinkään opisto ja su 28.3-21 klo 13-17 Riihimäen opisto

Metamorfinen hoito perustuu vyöhyketerapiaan mutta menee vielä syvemmälle kuin fyysiseen, aina henkiseen ja psyykkiseen ulottuvuuteen asti. Se on lempeää, erittäin rentouttavaa ja tunnelukkoja avaavaa käsittelyä jossa selän heijasteita käsitellään hellästi hieroen jalkaterien, käsien ja pään alueella. Menetelmää kutsutaan myös sikiörefleksiterapiaksi. Hoito on peräisin Englannista Robert St Johnin kehittelemänä.

Pue yllesi helposti riisuttavat sukat ja rento asu. Kurssilla  käydään läpi teoriaa ja tehdään hoitoja parityöskentelynä. Ilmoittautumiset  la kurssille Hyvinkään opisto ja sunnuntain kurssi Riihimäen opistolle.

REIKI 1  la-su 10-11.4-21 klo 10-15  Hyvinkään opisto

Kurssilla opit mitä Reiki on sekä Reikin periaatteet ja millaisia ominaisuuksia meidän on hyvä kehittää itsessämme ja mitä muutoksia Reikin harjoittaminen meille tekee. Opit toimimaan kanavana parantavalle Reiki energialle hoitaaksesi itseäsi ja muita. Pue yllesi rento asu ja ota mukaan pieni tyyny, jumppa-alusta ja kevyt huopa. Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle.

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la-su 17-18.4-21  klo 10-15 Nurmijärven opistolla

Kurssilla opit hoitamaan tavallisempia vaivoja jalkapohjavyöhyketerapian avulla sekä ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia hieromalla ja painelemalla jalkapohjien ja jalkaterän heijasteita. Hoito auttaa kehoa parantamaan itse itsensä ja hakemaan terveen tilan elimistöön. Kurssilla teoriaosuus ja hoitoharjoittelut parityöskentelynä. Pue yllesi rento asu ja helposti riisuttavat sukat. Ota mukaan jumppa-alusta. pieni tyyny ja mahdollisesti kevyt huopa, sekä pienet eväät. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

HELLATONTA KOKKAILUA RAAKARUOKAKURSSI la 24.4-21 klo 10-14 Lopen opisto

Kurssilla opitaan tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista ja pähkinöistä. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Opettaja tuo raaka-aineet joista peritään pieni maksu paikanpäällä. Ilmoittautumiset Lopen opisto

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN   su 25.4-21  klo 12-17 Riihimäen opistolla

Kurssilla opit hoitamaan tavallisempia vaivoja sekä ylläpitämään terveyttä hieromalla ja painelemalla  jalkapohjien heijastealueita. Näin saat kehon omat voimavarat liikkeelle ja vahvistumaan ja autat kehoa parantaman itse itsensä ja ylläpitämään tervettä ja tasapainoista tilaa. Kurssilla lyhyt teoriaosuus ja hoitoharjoittelua parityöskentelynä. Pue yllesi rento asu ja helposti riisuttavat sukat. Ilmoittautumiset Riihimäen opistolle. Ota mukaan pienet eväät.


RAAKARUOKAA, HELLATONTA KOKKAILUA la 19.9.2020 klo 10-14 Nurmijärven yhteiskoululla

Kurssilla opit tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, hedelmistä, marjoista, juureksista, pähkinöistä jne..Näin saamme riittävän lisänkasviksia ruokavalioomme. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Ota mukaan leikkuulauta ja leikkuuveitsi. Opettaja tuo raaka-aineet joista veloitetaan muutaman euron maksu osallistujilta. Ilmoittautumiset Nurmijärvenopistolle.

METAMORFINEN HOITO la 26.9 2020 klo 10-14 Hyvinkään opistolla

Metamorfinen hoito perustuu vyöhyketerapiaan mutta menee vielä syvemmälle kuin fyysinen, henkiseen ja psyykkiseen ulottuvuuteen asti. Se on lempeää, erittin rentouttavaa ja tunnelukkoja avaavaa käsittelyä jossa selän heijasteita käsitellään hellästi hieroen jalkaterien, käsien ja pään alueella.. Menetelmää kutustaan myös sikiörefleksiterapiaksi. Hoito on peräisin Englannista Robert st Johnin kehittelemänä. Laita yllesi helposti riisuttavat sukat ja rento asu. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja tehdään hoitoja parityöskentelynä. Ota eväät mukaan halutessasi, pidämme pienen kahvitauon. Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

KIINALAINEN KASVOJENKOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA su 27.9 2020 klo 13-17 Riihimäen opisto

Kurssilla opit miten  lisäät hyvää oloa ja kauneutta kasvohieronnalla ja kasvojen akupisteitä painelemalla, sekä pään meridiaanihieronnalla.  Hoito saa kasvot hehkumaan ja samalla estät ja hidastat ikääntymisen  merkkejä tulemasta. Ota mukaan eväät niin halutessasi, pidämme pienen tauon välillä. Ilmoittautumiset Rihimäen opisto.

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 3.10-su 4.10.2020 klo 10-14 Lopen opistolla

Kurssilla opit hoitamaan  erilaisia lievempiä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin painelemalla ja hieromalla jalkapohjien pisteitä. Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Käsittely on rentouttavaa, se elvyttää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Sillä voidaan hoittaa mm ruoansulatushäiriöitä, ummetusta, erilaisia kiputiloja , hormonaalisia ongelmia jne.. Kupanpäällisiksi saat vielä pumpulinkepeät jalat. Kurssilla käydään läpi teoriaosuus ja harjoitellaan hoitoa parityöskentelynä. Pue yllesi rennot vaatteet ja helposti riisuttavat sukat. Ota mukaan jumppa-alusta,  pieni tyyny ja pyyheliina. Pidämme myös pienen tauon, joten voit ottaa eväät mukaan. Imoittautumiset Lopen opisto

VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN KOKKAUS   la 24.10 -20 klo 10-14 Lopen opisto

Kurssilla perehdytään vähähiilihydraattiseen ruokavalioon: Mitä se on ja miksi meidän kannattaa panostaa siihen. Teemme yhdessä ruokaa jonka nautimme kun se on valmista. Teemme alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan. Kurssilta saat mukaasi monisteet aiheesta sekä reseptejä. Ota mukaan oma leikkuulauta ja leikkuuveitsi. Opettaja hankkii raaka-aineet joiden summa jaetaan osallistujien kesken. n. 8-10e. Ilmoittautumiset Lopen opisto.

AKUPAINANTA  su 25.10.2020 klo 13-17 Riihimäen opisto

Kurssilla opitaan miten hoidetaan erilaisia vaivoja  mm. tenniskyynärpäätä, päänsärkyjä, vatsavaivoja jne + kiputiloja painelemalla kehossa olevia akupisteitä. Opetellaan löytämään ensin pisteet itseltämme ja sitten  parityöskentelynä toisiltamme. Pidämme pienen tauon joten ota eväät mukaan. Ilmoittautumiset Riihimäen opisto.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  la 7.11.2020 klo 10-14 Nurmijärven yhteiskoululla

Tutustutaan intialaisen päähieronnan vaikutuksiin, opiskellaan hierontatekniikkaa, otteita ja rytmisyyttä. Opitaan hieromaan öljyllä niskat ja hartiat sekä käsittelmään päätä erilaisilla hierontaotteilla. Intialaisella päähieronnalla voidaan hoitaa mm niskahartiavaivoja, päänsärkyjä, unettomuutta sekä lievittämään stressiä. Ota mukaan iso pyyhe. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

SAIPPUAN TEKOA  pe 4.12.2020  TAIDEMÄELLÄ klo 10-14

Itsetehty saippua on kiva antaa vaikka lahjaksi. Tule opettelemaan saippuan tekoa yhdessä. Valmistamme sitä erilaisista rasvoista ja öljyistä, lipeästä, kookosmaidosta, yrteistä...vain mielikuvitus on rajana. Lipeä haihtuu kokonaan pois kun saippua kuivuu, ja niin sinulla on käytössäsi hellävarainen, hyvinvaahtoava ja täydellisen lisäaineeton saippua joka ei kuivata ihoa. Ota mukaan talouskäsineet ja halutessasi suojalasit, silmälasit ovat riittävä suoja. Voit myös halutessasi tuoda oman kivan muotin. Lisäksi huovutamme villasaippuoita.

Hinta 45e sis.tarvikkeet  ilm Aurinkotupa 0503249046

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 21.11-su 22.11.2020 klo 10-14 Isoniitun koulu Klaukkala

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lievempiä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin painelemalla ja hieromalla jalkapohjien pisteitä.  Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Käsittely on rentouttavaa, se elvyttää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Sillä voidaan hoitaa mm. ruoansulatusvaivoja, ummetusta, erilaisia kiputiloja, hormonaalisia ongelmia jne.. Kaupanpäällisiksi saat vielä pumpulinkepeät jalat. Kurssilla käydään läpi teoriaosuus ja harjoitellaan hoitoa parityöskentelynä. Pue yllesi rennot vaatteet ja helposti riisuttavat sukat. Ota mukaan jumppa-alusta sekä pieni tyyny ja pyyheliina.Pidämme pienen tauon joten voit ottaa eväät mukaan. Ilmoittautumiset Klaukkalan opisto.

VEDIC-ART MAALAUSKURSSI  la 28.11-su 29.11.2020 klo 10 Lopen opisto

Tule löytämään luovuutesi. Vedic-art on menetelmä jolla opit paitsi löytämään luovuutesi, myös maalaamaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta vaan saat opettajalta tehtävän. Hiljaisuudessa maalatessa alkaa tuntea ja nähdä asioita eri tavalla. Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet maalaamisesta ja sisäisen tietonsa ja taitonsa esiintulosta, intuition kehittymisestä. Ota mukaan omat värit ja paperia  tai maalusalustoja. Pidämme myös ruokatauon joten eväät mukaan. Ilmoittautumiset Lopen opistolle.

Hellaton kokki ja kasvisruoka la 16.1.2021 klo 10-14 Lopen opisto

Kurssilla opitaan tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Vailmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista, juureksista ja pähkinöistä.. Saanne riittävän lisän kasviksia ruokavalioomme. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme tekemiämme ruokia. Ota mukaan leikkuulauta ja leikkuuveitsi.  Opettaja tuo raaka-aineet joista kertyy pieni maksu osallistujille jaettavaksi, n. 8-10e . Ilmoittautumiset Lopen opisto

VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 23.1-su 24.1 2021 klo 13-17 Riihimäen opisto

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lievempiä vaivoja hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Näin saat kehon omat voimavarat liikkeelle ja vahvistumaan ja autat sitä parantamaan itse itseään ja hakemaan terveen ja tasapainoisen tilan. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja harjoitellaan hoitoja parityöskentelynä. Laita ylle rento asu ja helposti riisuttavat sukat, sekä ota mukaan jumppa-alusta, pieni tyyny ja pyyheliina. Pidämme myös pienen tauon joten ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautumiset Riihimäen opistolle.

HELLATTON KOKKI TEKEE RAAKARUOKAA la 30.1.2021 klo 10-14 Nurmijärven yhteiskoululla

Kurssilla opit tekemään maukasta ja terveellistä ruokaa ilman hellaa ja uunia, jolloin vitamiinit ja hivenaineet säilyttävät parhaiten tehonsa. Valmistamme ruokaa ja erilaisia lisukkeita kasviksista, marjoista, juureksista pähkinöistä. Teemme myös jälkiruokaa ja leivomme. Lopuksi maistelemme teemiämme ruokia. Ota mukaan leikkuulauta ja leikkuuveitsi. Opettaja tuo tarvikkeet joista peritää pieni maksu opiskelijoiden kesken jaettuna. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle.

KIINALAINEN KASVOJEN KOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA  la 6.2.2021 klo 10-14 Isoniitun koululla

Kurssilla opit miten lisäät hyvää oloa ja kauneutta kasvohieronnalla ja kasvojen akupisteitä painelemalla sekä pään meridiaanihieronnalla. Hoito saa kasvot hehkumaan ja samalla estät ja hidastat ikääntymisen merkkejä tulemasta. Kurssilla pidetään pieni tauko joten ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautuminen Nurmijärvenopistolle.

VILLIYRTIT HYÖTYKÄYTTÖÖN su 7.3 2021 Riihimöen opistolla

Valmistaudutaa hyvissä ajoin tulevaan kesään jolloin heti ensimmäisten villiyrttien nostaessa päätään ja työntyessä päivänvaloon, olemme jo niittyjen reunamilla koppamme kanssa  keräilemässä terveellistä, hyvää ja täysin ilmaista voimaruokaa. Kurssilla käydään läpi tavallisempia villiyrttejä mm.kaikkien tuntemaa nokkosta ja voikukkaa ja vuohenputkea mutta myös vähemmän tunnettua peltokanankaaliaa, jauohosavikkaa, litulaukkaa jne..monia muitakin. Mitä kerätään, milloin kerätään, miten säilytetään, ja ennenkaikkea mitä niistä voidaan tehdä. Miten ne taipuvat maukkaaksi ruoaksi, teeaineiksi, jalkakylvyiksi, yrttiöljyiksi .. Saat kotiin ohjeita kaikista näistä ja monesta muustakin. Tervetuloa villiyrttien kiehtovaan maailmaan. Ota eväät mukaan halutessasi. Ilmoittautumiset Riihimäen opisto.

PSYKOZONE  la 29.2.2020  klo 10-14  Hyvinkään opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle, mutta voit käydä myös erillisenä omana kurssinaan. Kurssilla käsittellään painelemalla ja ns. vedoilla jalkapohjia ja jalkapöytää päältäpäin.  Hoito menee erityisen syvälle rentouttaen kehoa ja samalla poistaen kuona-aineita ja myrkkyjen esim. lääkkeiden jäämiä kehostamme.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

KIINALAINEN KASVOJENKOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA  la 7.3 klo10-14 Nurmijärvenopistolla

Painelemalla akupisteitä kasvojen alueella sekä kasvohieronnalla ja pään meridiaanihieronnalla  saat kasvot hehkumaan ja  samalla estät ikääntymisen merkkejä tulemasta tällä kiinalaisella kasvojen kohotusmenetelmällä.

                                      VILLIYRTTIEN HYÖTYKÄYTTÖ ma 20.5 klo 18 FRISSAMOKASSA

Tervetuloa kuulemaan mihin kaikkeen voit käyttää kotoisia villiyrttejämme. Saat vinkkejä viherjauheesta, teenvalmistuksesta, voiteiden ja öljyjen teosta, puhdistussaunasta sekä villejä ruokareseptejä kotona kokkailuun ym. Samalla nautit horttapiirakkaa, salaattia ja yrttiteetä. Illan hinta 25e. Ilmoittautumiset Päivi Jaakkola 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                      AURAKARTTAKURSSI LA 15.6 KLO 10-14

Tällä kurssilla opit mitä värejä eri kirjaimet ja numerot nimessäsi ja syntymäajassasi ilmaisevat, sekä sen mitä nuo värit tarkoittavat. Ei ole siis sattumaa minkä nimen vanhempasi sinulle antoivat. Nimi ja värit kertovat elämänpolustasi, luonteestasi, vahvuuksistasi ja mitä piileviä kykyjä sinulla kenties on ja mitä puolia voisit kehittää itsessäsi tai mitä pitää varoa.  Karttoja voit tehdä myös läheisillesi ja ystävillesi vaikka lahjaksi.

Kurssin hinta on 65e sis. opetuksen, materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syömistä.

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046 tai auringonakka@gmail.com

                                                 TEHDÄÄN RUOKAA VILLIYRTEISTÄ 25.5-2019 klo 9.30

Päivä alkaa yhteisellä kokoontumisella ja kahvittelulla Taidemäellä klo 9.30 jolloin käymme läpi päivän menun ja jaetaan tehtävät. Sen jälkeen lähdemme luontoon keräilemään tarvittavat villiyrtit + hieman kotiinvietävääkin. Palattuamme teemme taatusti erilaisen ja energiapitoisen kasvisaterian.

Kurssilla opit tunnistamaan monet ravintorikkaat villiyrtit, miten niitä voi monin eri tavoin hyödyntää, smoothiet, salaatit, kastikkeet, ruoat, lisukkeet, viherjauheet sekä yrttiteet...

Kurssin hinta 65e

Ilmoittautumiset Päivi 050-3249046

tai auringonakka@gmail.com


                                                  VEDIC-ART KURSSI 8-9.6 2019 KLO 10-16.30

Vedic-art on luomisen riemua, värien löytämistä, innostuksen ulospääsyä, tule löytämään sisäinen luovuutesi ja anna sen tulla esiin ensin paperille ja sitä kautta elämääsi. Jos yhtään epäilet mitä sinun pitäsi elämässäsi tehdä, oletko oikealla tiellä, omalla polullasi, elätkö itsesi näköistä elämää, vai jonkun muun toiveiden mukaista, niin nyt voit löytää ja alkaa elää itsesi näköistä elämää. Vedic art on samalla maalaamaan oppimista ja samalla henkinen tie, molemmat taidot löytyvät sinusta...tule kaivamaan ne esiin.

Kurssin hinta on 140e/ 2 päivää, sis. opetuksen, maalaustarvikkeet, kahvit ja lounaat.

Ilmoittautumiset Päivi 0503249046

tai auringonakka@gmail.com


                        VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN  la 21.9-su 22.9-19 Heikkari Nurmijärvi

Kurssilla opit hoitamaan erilaisia lieviä vaivoja vyöhyketerapeuttisin keinoin hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Samalla autat kehoa parantamaan itse itseään. Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

                                         REIKI 1   La 5.10-Su 6.10-19   Hyvinkään opisto

Kurssilla opit mitä Reiki on sekä Reikin periaatteet ja millaisia ominaisuuksia meidän on hyvä kehittää itsessämme ja mitä muutoksia Reikin harjoittaminen meille itsellemme tekee.

 Opit myös toimimaan kanavana parantavalle ja rakastavalle  Reiki energialle. Käymme läpi miten suojaat itsesi muiden energioilta luovuttamatta omaa energiaasi ja miten voimaannut ja maadoitut.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

                  INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  la 12.10.2019  Isoniitunkoulu  Klaukkala

Kurssilla opitaan niska-hartia alueen hieronta sekä pään käsittely erilaisilla  hierontaotteilla. Sisältää teoriaosuuden että käytännön harjoittelun parityöskentelynä.

Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

                                                   SAIPPUAKURSSI la 2.11 2019 Heikkari Nurmijärvi

Kurssilla valmistetaan saippuaa erilaisista materiaaleista, yrteistä, rasvoista jne lipeää käyttäen. Tämä saippua ehtii hyvin pukinkonttiin ilahduttamaan ystävää. Kurssilta saat kaiken tarvittavan mutta voit myös itse tuoda oman kauniin muotin johon saippaun valmistat.

Ilmoittautumiset Nurmijärven opistolle

           KIINALAINEN KASVOJEN KOHOTUS AKUPAINANNAN AVULLA la 9.11 2019 Hyvinkää

Painelemalla akupisteitä kasvojen alueella sekä kasvohieronnalla ja pään meridiaanihieronnalla saat kasvot hehkumaan ja samalla estät ikääntymisen merkkejä tulemasta tällä kiinalaisella kasvojen kohotusmenetelmällä.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

                                             REIKI 2  la 30.11.2019  Hyvinkää

Kurssilla vahvistat Reiki 1 energiaa ja opit lähettämään kaukohoitoa. Sinulla tulee olla Reiki 1 suoritettuna jollain opettajalla ennen kurssille tuloa.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle

                    VYÖHYKETERAPIAA KOTIKÄYTTÖÖN la 25.1-su26.1.2020

Kurssilla opit hoitamaa tavallisempia vaivoja ja autat kehoa parantamaan ja tasapainottamaan itse itsensä hieromalla ja painelemalla jalkapohjien pisteitä. Teoriaa ja käytännön harjoittelua parityöskentelynä.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opisto

                 PSYKOZONE la 29.2 2020   Hyvinkään opisto

Jatkokurssi vyöhyketerapialle, mutta voit käydä myös erillisenä omana kurssinaan. Kurssilla käsitellään painelemalla ja ns vedoilla jalkapohjia ja jalkapöytää päältäpäin. Hoito menee erityisen syvälle rentouttaen meitä ja samalla poistaen kuona-aineita ja myrkkyjen esim lääkkeiden jäämiä kehostamme.

Ilmoittautumiset Hyvinkään opistolle.

Aurakarttakurssi 10.3.2019 ko 12-16

Tiesitkö että nimesi ja syntymäaikasi  säteilevät eri värejä. Väreillä on merkityksensä, ne kertovat sinusta, mitä värejä sinä hehkut? kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, lahjoistasi, käytäthän koko potentiaalisi. Ne näyttävät elämänpolkusi, millainen on sinun tiesi..

Kurssilla opit laatimaan kartan itsellesi mutta myös muille.

Kurssin hinta 65e sis materiaalin sekä kahvin tai teen ja pientä syötävää.

Villiyrttien hyötykäyttö

30.03.2019 ko 10-12.30 Hyvinkään opisto